We are currently rebranding | More to come in Q2 2023

Werken bij New-Media.

Wij geloven dat we het succes van organisaties en mensen kunnen vergroten door onze eigen ontwikkelde methodiek in te zetten op het gebied van marketing.
Help jij mee om marketing opnieuw uit te vinden?

Onze cultuur

Bij New-Media werken we met een team van 20+ enthousiaste mensen aan het succes van organisaties. Het team bestaat uit specialisten op het gebied van (online) marketing, bedrijfskunde en data science. We werken samen in multidisciplinaire teams, hierdoor leer je niet alleen beter samen te werken, maar ook over de expertise van je collega’s.

Join us.

Conversie Optimalisatie Specialist (CRO)
Als Conversie Optimalisatie Specialist ben je verantwoordelijk voor het implementeren en optimaliseren van bestaande en nieuwe digital lead machines. Je doet onderzoek naar de customer journey, weet vervolgens precies wat de (toekomstige) klant bezighoudt en kunt hier op een creatieve manier op inspelen.
Lees meer. >
Digital Performance Marketeer
Door onze campagnes continu te optimaliseren, bieden wij onze klanten de beste service. Analyse van campagne data speelt daarin een grote rol. Wegens groei zijn wij op zoek naar een Digital Performance Marketeer. Word jij net als ons wild van data en het optimaliseren van de customer journey? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
Lees meer. >
Senior Digital Performance Marketeer
Wil jij bijdragen aan de groeiambitie van onze klanten? Als Digital Performance Marketeer ben jij verantwoordelijk voor de vertaling van klantdoelstellingen naar succesvolle digital marketing campagnes. Door campagnes blijvend te analyseren, traffic en visitor insights te monitoren, optimaliseer jij de customer journey zodat vooraf vastgestelde doelen behaald kunnen worden. Dit doe je in een team van junior en medior digital marketeers die tevens bij jou terecht kunnen als sparringpartner.
Lees meer. >

Nieuwsgierig naar meer?

Lees meer over onze openstaande vacatures op Linehub.com
Bekijk vacatures
Privacy policy
|
Algemene voorwaarden