We are currently rebranding | More to come in Q2 2023
We are currently rebranding | More to come in Q2 2023

Werken bij New-Media.

Wij geloven dat we het succes van organisaties en mensen kunnen vergroten door onze eigen ontwikkelde methodiek in te zetten op het gebied van marketing.
Help jij mee om marketing opnieuw uit te vinden?

Onze cultuur

Bij New-Media werken we met een team van 20+ enthousiaste mensen aan het succes van organisaties. Het team bestaat uit specialisten op het gebied van (online) marketing, bedrijfskunde en data science. We werken samen in multidisciplinaire teams, hierdoor leer je niet alleen beter samen te werken, maar ook over de expertise van je collega’s.

Join us.

Conversie Optimalisatie Specialist (CRO)
Word jij enthousiast van het analyseren en experimenteren met Data?Kan jij de vraag van de doelgroep omzetten in een perfecte customer journey?Dan ben jij de conversie optimalisatie specialist die wij zoeken...
Lees meer. >
Senior SEO specialist
Wil jij werken in een team van gepassioneerde professionals en het verschil maken in het succes van onze klanten? Ben jij een SEO-specialist met meer dan 3 jaar ervaring en zoek je een nieuwe uitdaging?
Lees meer. >
Digital Marketeer
Ben jij gek op het analyseren van campagnes? Streef je altijd naar de beste resultaten en vind je het leuk om campagnes te optimaliseren? Wij zijn wegens groei op zoek naar een Digitial Marketeer...
Lees meer. >
Senior Digital Marketeer
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdagende stap in je carrière. Wil je werken in een resultaat gedreven omgeving waar je skills en kennis binnen marketing en business development optimaal benut worden. Elke dag uitgedaagd worden om het beste uit jezelf te halen?
Lees meer. >
Open Sollicitatie
Denk jij een toevoeging te kunnen zijn voor ons team? Wij staan altijd open voor open sollicitaties. Of je nu net klaar bent met je opleiding, of al jaren in het vak zit. Wij maken graag kennis met je.
Lees meer.>

Nieuwsgierig naar meer?

Lees meer over New Media op Linehub.com
Linehub.com
Privacy policy
|
Algemene voorwaarden