Cultuur

Bij New Media zijn we gedreven om impact te maken en trots te willen zijn op het werk wat we doen. We zijn gemotiveerd om marketing te innoveren en hebben passie voor ons vak. Lees meer over ons team en onze drijfveren.

01.Kernwaarden

Doordat we respectvol met elkaar omgaan binnen een veilige (werk)omgeving is er binnen ons team een grote mate van saamhorigheid. De hoge betrokkenheid, zowel zakelijk als privé, maakt ons team een collegiale en gelijkwaardige groep mensen met wederzijds vertrouwen. We zijn leergierig en staan open voor innovatie. Door onze proactieve houding en commitment nemen we verantwoordelijkheid voor onze klanten en zijn we gedreven en gemotiveerd om onze doelen te behalen. We beseffen dat er verschillen zijn en we vermijden aannames, daarmee voorkomen we dat we vooringenomen worden. Dit stelt ons in staat elke dag weer met een schoon vizier te werken aan het innoveren van marketing.

02.Groei

Conversie optimalisatie en performance management gaan bij ons hand in hand

Wij zijn op missie om marketing te innoveren. Daarom creëren we wekelijks de tijd om te werken aan onze persoonlijke ontwikkeling. Doordat we nooit uitgeleerd zijn, kunnen we met z’n allen groeien naar een hoger niveau. We werken in multidisciplinaire teams samen met onze klanten. Zo gaan conversie optimalisatie en campaign management bij ons hand in hand, gebaseerd op data. Hierdoor heb je de mogelijkheid te leren van alle expertises zoals SEA, SEO, CRO en data. Ook onze klanten groeien met ons mee. We dragen bij aan het succes van de organisatie van de klant door het realiseren van schaalbare en voorspelbare leadmachines.

We werken samen aan onze groei

We werken samen aan onze groei

03.Plezier

Naast hard werken, werken we aan onze band met elkaar. Dit zorgt behalve gezelligheid ook voor ontspanning naast het werk. Onze eigen ‘EventCrew’ zorgt er jaarlijks voor dat er tal van leuke activiteiten worden georganiseerd. Van borrels & etentjes tot karten of paintballen. Naast ons kantoor is de Twentse bierbrouwerij gevestigd. Hier gaan we graag op vrijdagmiddag naartoe om samen de week te eindigen.

04.Impact

We kunnen er niet omheen, we zijn een beetje nerdy. Het heruitvinden van marketing en resultaatgericht werken is wat ons energie geeft. Geen geheimen blijven verborgen voor ons als het gaat om de online marketingkanalen. Onze passie drijft ons voort om voortdurend nieuwe benaderingen te ontdekken en onszelf te blijven ontwikkelen.

05Vacatures04

Open Sollicitatie

Denk jij een toevoeging te kunnen zijn voor ons team? Wij staan altijd open voor open sollicitaties. Of je nu net klaar bent met je opleiding, of al jaren in het vak zit. Wij maken graag kennis met je.