New Media

Bij New Media werken we met een gepassioneerd team aan het vergroten van het succes van organisaties. Middels onze eigen expertises en disciplines werken we nauw samen met klanten, zowel in het B2B- als het B2C-segment. Wij fungeren als jouw strategische en operationele partner, waarbij we effectieve marketingcampagnes creëren.

meeting-marketing
online_marketing

Understanding
People

Bij New Media staat het begrijpen van mensen centraal. Wat is de behoefte van de doelgroep, waar is de doelgroep naar op zoek en welk gedrag vertoont hij in zijn klantreis? Wij helpen deze behoeften en het gedrag te analyseren en in het hart van de organisatie te plaatsen. Door het aanbod en marketing volledig af te stemmen op de actuele marktvraag, kunnen we continue de volledige marktpotentie benutten. Wij geloven dat demand driven marketing hét fundament is voor groei.

Cultuur

Onze hoge mate van nieuwsgierigheid creëert een omgeving waarin we streven naar de innovatie van marketing

marketeer

Proactief en commitment

Ons team zit vol met gepassioneerde mensen die leergierig zijn en openstaan voor innovatie. Door onze proactieve houding en commitment nemen we verantwoordelijkheid voor onze klanten en zijn we gedreven om onze doelen te behalen. We willen onszelf blijven vernieuwen en uitdagen om het beste uit onszelf te halen. Dit stelt ons in staat elke dag met een schoon vizier te werken aan het innoveren van marketing.

Marketing Innovatie

marketing-meeting

Methodisch

Wij werken niet alleen voor klanten, maar ook graag mét onze klanten. Met behulp van onze methodische aanpak passen we onze succesformule toe om klanten in staat te stellen schaalbaar en voorspelbaar te groeien. We creëren een omgeving waarbinnen we op zowel strategisch, tactisch als operationeel gebied werken aan concrete doelstellingen. Daarnaast streven we er voortdurend naar om onze methodiek te verbeteren en te innoveren, zowel in termen van onze aanpak als in de wereld van marketing. We geloven in het blijven evolueren en aanpassen aan de veranderende behoeften en trends, zodat we altijd voorop blijven lopen in de dynamische wereld van marketing.

Multidisciplinair Team

Binnen ons team heeft iedereen zijn eigen expertise: van SEO-, SEA- tot CRO-expert. Door onze disciplines samen te brengen, creëeren we een multidisciplinair team dat we naadloos integreren het marketingteam van onze klanten. Samen werken we aan het benutten van de marktpotentie door middel van demand driven marketing.

Multidisciplinair Team

kantoor-met-logo

Demand Driven Marketing

Wij zijn op missie om marketing te innoveren. We maken gebruik van demand driven marketing strategieën, waarin we de vraag van de doelgroep centraal zetten. In plaats van het aanbod als uitgangspunt, analyseren wij de behoeften en intentie van de doelgroep. Door het begrijpen en vervullen van de vraag van de doelgroep kan je inspelen op de marktpotentie van jouw bedrijf. Samen werken we aan het opbouwen van een schaalbare en voorspelbare lead- of salesmachine, waarmee we jouw conversies verhogen. 

Inzicht in groei.

Waar zitten mijn groeikansen? Hoe kan ik mijn product of service digitaal onder de aandacht brengen? Enkele vragen die onze business experts graag beantwoorden. Bereik ons via e-mail, telefoon of vul ons formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.