Join us in marketing innovation.

Demand Driven Marketing

Bij New Media werken we niet alleen voor klanten, maar ook mét onze klanten. In een multidisciplinair team werken we aan de groei van klanten en van onze eigen organisatie. Met een methodische aanpak weten we onze demand driven marketing aanpak in te zetten en onze klanten schaalbaar te laten groeien.

online-marketeer

Onze werkwijze

Onze methodiek stelt ons in staat om procesmatig en data-gedreven toe te werken naar groei

Insights

Wij geven jouw organisatie inzicht in het gedrag en de behoefte van de doelgroep. Met Trendata, ons market intelligence platform, creëren we unieke real-time inzichten in markttrends en klantbehoeften. Deze marktinzichten gebruiken we om je verborgen marktpotentieel in kaart te brengen. We analyseren het gedrag van de doelgroep en creëeren inzicht in de huidige performance.

Strategie

De marktinzichten vertalen we naar concrete demand driven marketing strategieën. Door middel van een businesscase tonen we de potentie van de relevante marktvraag en laten we zien hoe we de doelgroep optimaal gaan bereiken en de marktpotentie kunnen benutten. We ontwikkelen een doelgerichte kanaal- en contentstrategie om relevantie te creëren en demand driven marketing effectief toe te passen met als doel schaalbare groei.

Implementatie

Ons multidisciplinaire team van marketing experts werkt samen met de klant om de opgezette strategieën te implementeren. Alle voorbereidingen vanuit de strategische fase komen samen in het inrichten en activeren van advertenties en campagnes. Daarnaast begeleiden we de content creatie en website development. Uitgebreide performance metingen worden ingericht om het gedrag van de doelgroep te identificeren en de businesscase af te toetsen. 

Optimalisatie

Binnen de optimalisatie fase werken onze online marketing, data- en CRO experts intensief samen. De performance van campagnes en het gedrag van de bezoekers worden geanalyseerd en omgezet in concrete acties. Zo werken we continu aan het verbeteren van de resultaten en ratio’s binnen de opgestelde businesscase en creëeren we schaalbare en voorspelbare groei.

meeting-online-marketing

Onze tafelstructuur

Binnen onze organisatie hanteren we een methodische aanpak, verankerd in een unieke tafelstructuur waarin onze teamleden en klanten samenkomen. Deze tafelstructuur vormt de kern van onze aanpak, waarin we gezamenlijk werken aan strategische, tactische en operationele doelstellingen. Hiermee creëren we niet alleen een hoog niveau van transparantie in onze samenwerking, maar ook een dynamische werkomgeving waarin demand driven marketing centraal staat. Dit leidt tot optimale kennisdeling en een naadloze integrale samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Inzicht in groei.

Waar zitten mijn groeikansen? Hoe kan ik mijn product of service digitaal onder de aandacht brengen? Enkele vragen die onze business experts graag beantwoorden. Bereik ons via e-mail, telefoon of vul ons formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.