Ontdek New Media
Wij zijn New Media, een business en marketing agency gespecialiseerd in Demand-Driven Marketing. Wij geloven in de kracht van marketingactiviteiten op basis van marktvraag en data. Met ons zusterbedrijf Trendata zijn we in staat om de complete marktvraag van bedrijven in kaart te brengen. Hiermee creëren we inzicht in online oriëntatiegedrag en trends van de markt. Deze data en inzichten zetten we in voor de gehele customer journey, wat bijdraagt aan de online groei van onze klanten.

Demand-Driven Marketing

Om groei de realiseren nemen we de marktvraag als uitgangspunt en spelen we in op de intentie en behoeft achter de vraag. Dit doen we volgens onze Demand-Driven Marketing aanpak. Demand-Driven Marketing (letterlijk vraaggestuurde marketing) draait om het identificeren, begrijpen en vervullen van de behoeften en wensen van je doelgroep. Data-gedreven en exact toegespitst op jouw markt. 

Met deze inzichten helpen we organisaties met hun (online) business- en marketingstrategie. De inzichten van Trendata laten niet alleen de historische en actuele marktvraag zien, maar geven ook een voorspelling af over de toekomstige vraag. Zo kun je achterhalen hoe de vraag zich ontwikkeld, je huidige aanbod aansluit op de actuele behoefte en of je USP relevant zijn. Dit zijn inzichten die je business- en marketingstrategie versterken en je in staat stellen te groeien.

 

Werken aan online groei

Om online groei te realiseren werken we in multidisciplinaire teams met en voor onze klanten. Onze collega’s zijn gespecialiseerd in alle facetten van online marketing. Door slimme campagnes op Google Ads/Bing en Social media platformen zorgen onze performance marketeers dat relevant (zoek)verkeer naar je website wordt geleid. Met conversieratio-optimalisatie (CRO) streven we ernaar om deze bezoekers nog beter te laten converteren (een aankoop of aanvraag doen). Om niet alleen betaald verkeerd, maar ook organische zoekresultaten te genereren, doen onze search engine optimalisatie (SEO) specialisten onderzoek naar je website. Onze dataspecialisten zetten alle verzamelde data om in overzichtelijke dashboards met inzichten in de resultaten. 

We werken altijd in vaste teams aan en met onze klanten, wat intensieve samenwerking en gezamenlijke resultaatverbetering mogelijk maakt.  Door de doelgroep op de juiste manier aan te spreken helpen we bedrijven online groeien. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op.

Onze disciplines

Performance

Wij analyseren online oriëntatiegedrag om exact te weten hoe, wat en waar de doelgroep zich online oriënteert. Op deze manier kun je als bedrijf precies inspelen op de wensen en behoeften van je doelgroep. Onze performance managers helpen onze klanten hierbij door het oriëntatiegedrag als basis te nemen voor online marketingcampagnes. Dit gebruiken we voor het inrichten van onder andere Google Ads, LinkedIn en Meta advertenties, want als je weet wat de vraag is kun je daar natuurlijk perfect op inspelen. Met onze kennis en ervaring weten we de juiste analyses en optimalisaties uit te voeren.

CRO

We zorgen ervoor dat er meer en vooral relevante bezoekers naar de website van onze klanten worden gestuurd. Maar om meer resultaat te behalen moeten deze bezoekers wel goed kunnen converteren naar een order of aanvraag. Onze CRO specialisten weten exact hoe ze bezoekers het beste kunnen overtuigen om tot conversie over te gaan. Door het uitvoeren van gedragsanalyses met tools als Hotjar en VWO optimaliseren we de website voor een hoger conversieratio.

SEO

Doordat we inzicht hebben in het online oriëntatiegedrag van de doelgroep kunnen we deze informatie ook gebruiken voor zoekmachineoptimalisatie. We focussen op de vindbaarheid van je bedrijf binnen de zoekmachines. Met de juiste technische kennis en up-to-date informatie verwerken we relevante keywords voor content optimalisatie. Het doel is om meer relevant verkeer te ontvangen middels een hogere positie in de zoekmachines.

Data

De data experts bij New Media zorgen ervoor dat we klanten de resultaten van onze marketinginspanningen kunnen laten zien op een visuele manier. Zij verwerken de benodigde data, van bijvoorbeeld Google Analytics, in overzichtelijke en betrouwbare dashboards. Deze gebruiken we voor campagne optimalisatie en om ons en onze klanten inzicht te geven in de performance. 

 

Multidisciplinair werken 

Door multidisciplinair als team te werken, zorgen alle disciplines samen voor een complete online marketing aanpak. In vaste teams werken we aan en met onze klanten. We zijn het verlengstuk van het marketing team van onze klanten. We doen dit op een vast moment in de week en nodigen onze klanten uit om samen te werken in ons kantoor. Hierdoor zijn we transparant en kunnen we samen met onze klanten snel schakelen. We starten de sessies met een kick-off waarin we lopende zaken, resultaten en next-steps bespreken. We geloven dat met deze manier van samenwerken en kennis delen, we groei kunnen maximaliseren.

kevin-cro-expert
online-marketing-meeting

Methodisch werken

Binnen New Media werken we aan de groei van onze klanten. Dit doen wij volgens een vast stappenplan dat wij onze methodiek noemen. Maar wat houdt dit precies in? Onze methodiek bestaat uit de vier stappen: Insights, Strategie, Implementatie en Optimalisatie. Ze zorgen voor een inzichtelijk proces voor onze klanten en raken alle facetten binnen online marketing aan. We starten met de Insights-fase, hierin halen we alle data op om de marktvraag in kaart te brengen. Tijdens de Strategie-fase gebruiken we deze data om een business-case, content- en kanalenstrategie uit te werken. De business case toont de potentie van de relevante marktvraag aan. De strategieën zetten we in de Implementatie-fase in om de vindbaarheid en conversies te verhogen. Deze resultaten analyseren we continu en optimaliseren we tijdens de Optimalisatie-fase. De methodiek is constant in ontwikkeling door opkomende markttrends. Elke branche en iedere klant vereist een eigen benadering naar de markt.

 

Maak kennis met ons team

Inzicht in groei.

Waar zitten mijn groeikansen? Hoe kan ik mijn product of service digitaal onder de aandacht brengen? Enkele vragen die onze business experts graag beantwoorden. Bereik ons via e-mail, telefoon of vul ons formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.